anlamsız bir ayrılık
Olmuyor ne yapsam.Düşüncelerimi meşgul eden onca şey arasından sanki sadece seni hatırlıyorum.Anımsamak yalnızca geçmişi yaşamak demek.Halbuki ben seni hiç unutamıyorum.İçimi dökebileceğim bir an arıyorum.Seni hayatımdan bir silebilsem.Hangi günahın bedelisin bir bilebilsem.Ağlarken gözyaşlarımın farkında olmasan da güldün.Bana yaşamayı değil ama hissetmeyi çok gördün.
Kaderimi arıyorum acaba hangi sözcüklerin içinde saklandı.Koca hayat bir umman,duygularım ayaklandı.Birini seviyorum ve onu sevmekten vazgeçme ihtimalini düşünmeye bile tahammül edemiyorum.
Kaderim yüzünün ardına saklanmış bekliyor,karanlıklar görmeme engel.Yaşamım kaderimin sahnedeki yeri.Nasıl alacağım senden geri.Loş bir ışık bile yakamıyorum.Daha yüzüne bakamıyorum.
Ömür geçmek bilmez dersin önceleri.Hayata sımsıkı bağlanmak kadar anlamsız.Ayrılıklar olur olmaz zamansız.Bir rüya gelir aklına uykularını esir etmiş.Sabahı beklemeden ansızın çekip gitmiş.Nefesin kesilene kadar haykırırken.Boğulursun hissettiklerinin silsilesinde.Artık düşlerimde sana yetecek hayal kalmadı.
Gecenin karanlığında güneşin batışı.Kan kırmızı boyanmış rüyalara esirim.Hüzne kapıldığında umuda inandırışı.Şiire hapsolmuş garip bir nesirim.Derinlerinde bir yerlerde bir şeyler var bulamıyorum.Günler geçer aylar geçer ama sensiz duramıyorum.
Eğer anlayamadıysan özümden ne demek istediğimi,o zaman sözlerime bak.Eğer anlamadıysan sözümden ne demek istediğimi,o zaman gözlerime bak.Gözlerim hislerimin,hislerim ise sana olan sevgimin en büyük göstergesi.Olmuyor ne yapsam.Düşüncelerimi meşgul eden onca şey arasından sanki sadece seni hatırlıyorum.Anımsamak yalnızca geçmişi yaşamak demek.Halbuki ben seni hiç unutamıyorum.İçimi dökebileceğim bir an arıyorum.Seni hayatımdan bir silebilsem.Hangi günahın bedelisin bir bilebilsem.Ağlarken gözyaşlarımın farkında olmasan da güldün.Bana yaşamayı değil ama hissetmeyi çok gördün.
Kaderimi arıyorum acaba hangi sözcüklerin içinde saklandı.Koca hayat bir umman,duygularım ayaklandı.Birini seviyorum ve onu sevmekten vazgeçme ihtimalini düşünmeye bile tahammül edemiyorum.
Kaderim yüzünün ardına saklanmış bekliyor,karanlıklar görmeme engel.Yaşamım kaderimin sahnedeki yeri.Nasıl alacağım senden geri.Loş bir ışık bile yakamıyorum.Daha yüzüne bakamıyorum.
Ömür geçmek bilmez dersin önceleri.Hayata sımsıkı bağlanmak kadar anlamsız.Ayrılıklar olur olmaz zamansız.Bir rüya gelir aklına uykularını esir etmiş.Sabahı beklemeden ansızın çekip gitmiş.Nefesin kesilene kadar haykırırken.Boğulursun hissettiklerinin silsilesinde.Artık düşlerimde sana yetecek hayal kalmadı.
Gecenin karanlığında güneşin batışı.Kan kırmızı boyanmış rüyalara esirim.Hüzne kapıldığında umuda inandırışı.Şiire hapsolmuş garip bir nesirim.Derinlerinde bir yerlerde bir şeyler var bulamıyorum.Günler geçer aylar geçer ama sensiz duramıyorum.
Eğer anlayamadıysan özümden ne demek istediğimi,o zaman sözlerime bak.Eğer anlamadıysan sözümden ne demek istediğimi,o zaman gözlerime bak.Gözlerim hislerimin,hislerim ise sana olan sevgimin en büyük göstergesi.Sana sesleniyor söylüyorum.
SENİ SEVİYORUM...
SENİ SEVİYORUM... işte bende kendi duygularımı bu yazıyla bir nepze ifade ettim benim derdim anlamını bilmediğim bir sebebten dolayı o insan benle konuşmuyo .daha birkaç gün önce bana aşıkm diyordu ne olduysa bitti benim haberim olmadan ayrılığın adı bile yok ne yapmam gerek bilmiyorum bana yardım edermisiniz